ramiz@raztegljivistropi.si +386 31 832 374

Ra-do-logo
 

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število, omogočamo brskanje po spletni strani in izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo in posredujemo podjetju Google Ltd. tudi piškotke pridobljene na podlagi storitve Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletni strani in so v pomoč pri izdelavi per­sonaliziranih oglasov. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete v izjavi o varovanju osebnih podatkov. S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Strinjam se
Fasaderstvo
Več o tem
printing-gda494b43c 1920
Slikopleskarstvo
Več o tem
Slikopleskastvo
Suhomontažna dela
Več o tem
painter-2247395 1920
Raztegljivi stropi
Več o tem
20200811 135714
Izdelava fasade
Več o tem
housebuilding-1407499 1920
Razvlaževanje
Več o tem
drops-2087006 1920
Table piši-briši, magnet
Več o tem
Magpaint-Magnetic-paint-004

Suhomontažna dela - Knauf

Izvajamo vse vrste spuščenih stropov kot so armstrong, knauf, ekofon, barrisol.

Izvajamo vse vrste predelnih knauf sten različnih debelin ter sestav, oblagamo tudi podstrešja, mansarde, imamo izkušnje pri pri izdelavi energetsko varčnih pasivnih hiš, ki so uspešno kandidirale pri eko skladih ter pridobile določene subvencije.

Stike bandažiramo na način, da obvezno uporabljamo bandažno mrežico, ter mikroarmirano fugirno maso tako, da možnost razpok v knaufu skorajda popolnoma izključimo. Kote pa zapolnimo z trajno elastičnimi kiti. Kvaliteta, ki jo dosegamo na knauf površinah ustreza koeficientu Q5 po evropskih standardih.

Pregradne stene

Izvedba pregradnih sten je možna v suhih in vlažnih prostorih. Odvisno od potreb se lahko izvede stene različnih debelin. Z večslojno oblogo z mavčnimi ploščami in vmesno izolacijo iz mineralnih vlaken pridobivamo na povečani zvočni izolativnosti.
V prostorih kjer je prisotna vlaga se montirajo vlagoodporne mavčne plošče. Za povečanje ognjevarne upornosti se montirajo ognjevarne plošče.

Spuščeni stropi

Spuščeni stropi so izdelani iz različnih materialov.
Lamelni kovinski stropi so izdelani iz aluminijaste barvane ploščevine, možna je izbira širine lamel.
Kasetni kovinski stropi so izdelani iz pocinkane ploščevine, možna je izbira med polnili z gladko in perforirano površino, plošče so demontažne.
Kasetni strop iz mineralnih vlaken ima na izbiro več načinov obdelav robov (vidna široka ali ozka konstrukcija, nevidna konstrukcija), ravne ali poglobljenje plošče, več vzorcev in tipske dimenzije plošč...
Spuščen strop je lahko izdelan tudi iz mavčnih plošč pritrjenih na stropno kovinsko podkonstrukcijo.

Vsi stropi se obešajo/montirajo na tipsko kovinsko konstrukcijo.

Stropi so primerni za delavnice, hodnike, pisarne, avle, sejne sobe...

Obloga podstrešja

Pri oblaganju podstrešja je pomembno, da zatesnimo vse odprtine skozi katere prihaja hladen zrak. Z vrsto in debelino izolacije pridobivamo toplotno izolativnost ostrešja. Priporočljiva debelina izolacije je 20-30cm, odvisno od vrste izolacije. Plošče se pritrjuje na kovinsko podkonstrukcijo. Zelo pomembna je tudi funkcija parozaporne folije in parne ovire.