ramiz@raztegljivistropi.si +386 31 832 374

Ra-do-logo
 

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število, omogočamo brskanje po spletni strani in izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo in posredujemo podjetju Google Ltd. tudi piškotke pridobljene na podlagi storitve Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletni strani in so v pomoč pri izdelavi per­sonaliziranih oglasov. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete v izjavi o varovanju osebnih podatkov. S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Strinjam se
Fasaderstvo
Več o tem
printing-gda494b43c 1920
Slikopleskarstvo
Več o tem
Slikopleskastvo
Suhomontažna dela
Več o tem
painter-2247395 1920
Raztegljivi stropi
Več o tem
20200811 135714
Izdelava fasade
Več o tem
housebuilding-1407499 1920
Razvlaževanje
Več o tem
drops-2087006 1920
Table piši-briši, magnet
Več o tem
Magpaint-Magnetic-paint-004

DPS osnovna izvedba

DPS Sistem raztegljivih stropov že 30 let v Evropi uspešno dokazuje upravičenost prejetih zmagovitih nagrad na raznih sejmih. Preko 100 milijonov m2 površin je bilo doslej montirano v različnih deželah sveta.

DPS Sistem raztegljivih stropov je primeren za vse zasebne, poslovne in javne prostore, uporaben pri adaptacijah, novogradnjah ali preprosto kot dekoracija. Stropi so kreirani po meri prostora in tako prilagodljivi vsaki zahtevi in zadostijo potrebe vseh načinov razsvetljave, prezračevanja, tehničnega varovanja ali akustičnih efektov.

DPS Sistem raztegljivih stropov je visoke kvalitete, vrhunskega designa, ki se po obliki lahko prilagaja vaši domišljiji in potrebam. Sistem je lahek, napet preko prostora, prosto viseč ali oblikovan z lahko podkonstrukcijo. Sistem omogoča večkratno de-montažo in ponovno montažo.

DPS Sistem raztegljivih stropov je združljiv s širjenjem vaše domišljije pri izkoriščanju vseh možnih prednosti prostorskih dimenzij. Prepustite se domišljiji in preuredite, zamenjajte ali spremenite stil. Ta inovativen sistem stropov je ravno tako prožen, kot ste vi!

DPS Sistem raztegljivih stropov

DPS Sistem raztegljivih stropov

DPS SAMOSTOJNI ELEMENTI niso odvisni od osnovnega stropa ali stene. Izdelani so kot samostojni viseči elementi v prostoru, lahko stoječi ali pritrjeni na steno.

DPS STENE lahko dekorativno zaprejo obstoječe stene, ali pa je postavljena kot samostojna lahka predelna stena. V kombinaciji z SYMA SYSTEM sejemsko konstrukcijo je zelo primerna za postavitev razstavnih prostorov.

DPS TREMPO sistem stropov nam odpira povsem nov dizajn stropov, istočasno pa nam omogoča zračno prepustnost večjo od 50%, kadar so takšne zahteve. DPS folija z veliko perforacijo, vpenjanje z vrvico,…to je velika prožna ponjava…na stropu!

DPS OSNOVNA IZVEDBA:

DPS folija je vpeta v vidno stensko nosilno PVC letev. Letve so različnih oblik, lahko se jih tudi obarva. Sam način vpenjanja folije dovoljuje zakrivanje letve različnimi obrobami ali štukaturami. DPS OSNOVNA IZVEDBA običajno pomeni raven, tlorisno nezahteven strop.

DPS:

Pri DPS izvedbi stropov nosilne stenske letve običajno ni videti, saj se folija napne preko aluminijaste letvice, tako, da je vidna samo 5 mm tehnična reža. DPS folija se vpenja s spodnje strani letvice, katero lahko pritrdimo na steno, osnovni ali drug strop, oziroma na katerokoli drugo nosilno konstrukcijo. Tak način vpenjanja zahteva dostop do letvice s spodnje strani (vsaj 20 cm), po drugi strani pa nam omogoča boljše prilagajanje prostoru ter mnogo oblikovalske svobode pri kreiranju DPS stropov.

DPS 3D OBLIKOVANJE:

Pustite svoji domišljiji prosto pot – neomejena možnost kreiranja! Piramide, kupole, loki, valovi,… DPS ima rad mehke linije, ker je tak po naravi (mehak, lahek,..); brez težav pa se lahko prilagodi tudi strogim linijam.

DPS IGRA SVETLOBE:

DPS TRANSLUCIDE (v prevodu presvetljeno, prosojno, transparentno) nam ponuja možnost izdelave svetilnih elementov: kot strop v celoti, del stropa oziroma v kombinaciji z drugim stropom, ali pa kot samostojno oblikovano svetlobno telo. Z različnimi prosojnimi DPS folijami ali raznimi barvnimi žarnicami se lahko poigramo tudi z različnimi efekti svetlobe. Folija ima 55% vpojnosti svetlobe, vendar le to difuzno razprši po prostoru, tako, da dobimo enak občutek svetlosti, vendar brez senc.