ramiz@raztegljivistropi.si +386 31 832 374

Ra-do-logo
 

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število, omogočamo brskanje po spletni strani in izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo in posredujemo podjetju Google Ltd. tudi piškotke pridobljene na podlagi storitve Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletni strani in so v pomoč pri izdelavi per­sonaliziranih oglasov. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete v izjavi o varovanju osebnih podatkov. S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Strinjam se
Fasaderstvo
Več o tem
printing-gda494b43c 1920
Slikopleskarstvo
Več o tem
Slikopleskastvo
Suhomontažna dela
Več o tem
painter-2247395 1920
Raztegljivi stropi
Več o tem
20200811 135714
Izdelava fasade
Več o tem
housebuilding-1407499 1920
Razvlaževanje
Več o tem
drops-2087006 1920
Table piši-briši, magnet
Več o tem
Magpaint-Magnetic-paint-004

Table piši-briši, magnet

FUNKCIJSKE BARVE - PAMETNA ODLOČITEV!

Ste pri svoji kreativnosti omejeni z velikostjo risalne table? Vse svoje ideje lahko rešite s pametnimi barvami! Pametne barve so multifunkcijski premazi, ki delujejo po sistemu PIŠI-BRIŠI in za katere je omejitev prostora v vaših rokah.
Vaša ideja, naša rešitev!
Poslovni uporabniki, šole, vrtci in univerze že s pridom uporabljajo in izkoriščajo prednosti, ki jih nudijo pametne barve. Celotne pisarne, zidovi sprejemnih prostorov, sejne dvorane, šolske mize, posamezne stene ali vrata se kmalu spremenijo v ustvarjalno in tudi igrivo delovno površino ter vzpodbujajo skupinsko delo in izmenjavo idej.SketchPaint piši-briši barva, po kateri lahko pišete z nepermanentnimi markerji ali krednimi markerji, površine pa se brišejo suho ali mokro. Lahko se jih nanaša skoraj na vsako podlago, znotraj ali zunaj. Po uporabnosti so pametne barve zelo podobne belim ali šolskim tablam, lahko pa nadomeščajo tudi projektorska platna. Odlikuje jih enostavno nanašanje na površine, visoka pokrivnost, hitro sušenje in odličen končni izgled.
Zakaj jih ne bi uporabljali tudi pri vas?
Skupino multifunkcijskih barv sestavljajo še naslednji izdelki:
MagnetPaint barva z magnetizmom omogoča oprijem magnetov na prebarvano površino. Lahko se prebarva s katerokoli barvo na vodni osnovi.
Izdelek ustreza EU standardu EN71-3, torej je uporaben tudi na otroških igračah!
BlackboardPaint piši-briši barva, po kateri lahko pišete z običajnimi kredami ali krednimi markerji in se briše mokro.
GlowPaint barva, ki sveti v temi. Posebni pigmenti omogočajo vidnost v temi.
BeamerPaint barva vsako (gladko) površino enostavno spremeni v primerno za projekcije. To barvo je možno nanašati na velike in neuporabljene površine, ki se s tem spremenijo v visokokakovostno površino za projekcije.
GreenscreenPaint in BluescreenPaint sta rešitvi, ko potrebujete ozadje za izdelavo scene za fotografiranje ali filmske posnetke. Doma ali v službi, enostavno za nanašanje in uporabo.

Vse navedene izdelke lahko kombinirate med seboj. Kombinacija MagnetPaint in SketchPaint barve, denimo, omogo~a oprijem magnetov na površino, pisanje in projeciranje. Vsi izdelki so proizvedeni na Nizozemskem, so na vodni osnovi, okolju prijazni, brez izrazitega vonja, brez hlapnih organskih snovi (VOC) in v skladu z evropskimi normativi.

 

Magnetne barve

 

Piši briši barve

 

Funkcijske barve, predstavitev [pdf, 260KB]

Funkcijske barve [pdf, 4,7MB]